[JavaScript] problem mam

Odpowiedz Nowy wątek
2002-11-30 19:17
Fenix
0

Jak zrobić, żeby po otwarciu strony otworzyła się kolejna po jakimś czasie (dajmy na przykład to 10sek)??????

Pozostało 580 znaków

2002-12-01 01:23
0

Jak zrobić, żeby po otwarciu strony otworzyła się kolejna po jakimś czasie (dajmy na przykład to 10sek)??????

setTimeout('open("http://www.onet.pl","","")', 10000);

--
Pozdrawiam...
piechnat


Pozostało 580 znaków

2002-12-01 12:03
0

Wiem, że istniał jakiś wpis w znaczniku BODY (chyba) który powodował przejście do innej strony po określonym czasie (tylko nie jestem pewien, czy to nie było w DHTML czy zwykłym)

--
Jest jeszcze jeden błąd ... :)
--------Oficjalny kanał----------
Service for programmers w IRC:
Kanał: #4programmers.net
Serwer: warszawa.ircnet.pl
Sieć: POLNet
Port: 6667


Jest jeszcze jeden błąd :)
Unix is user friendly. It's just very particular about who it's friends are.

Pozostało 580 znaków

2002-12-01 14:32
0

Wiem, że istniał jakiś wpis w znaczniku BODY (chyba) który powodował przejście do innej strony po określonym czasie (tylko nie jestem pewien, czy to nie było w DHTML czy zwykłym)

W znaczniku META można:
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="10; URL=http://onet.pl"&gt;

--
Pozdrawiam...
piechnat


Pozostało 580 znaków

2002-12-01 16:11
0

W znaczniku META można:

Wiedziałem, że biją w dzwony, ale nie wiedziałem w którym kościele :)

--
Jest jeszcze jeden błąd ... :)
--------Oficjalny kanał----------
Service for programmers w IRC:
Kanał: #4programmers.net
Serwer: warszawa.ircnet.pl
Sieć: POLNet
Port: 6667


Jest jeszcze jeden błąd :)
Unix is user friendly. It's just very particular about who it's friends are.

Pozostało 580 znaków

2002-12-01 23:06
Fenix
0

Dzięki wszystkim za pomoc - już wszycho chodzi jak powinno :-)

Pozdrowionka [cya]

Pozostało 580 znaków

2002-12-01 23:08
Fenix
0

Hej - to jeszcze raz ja.

Może ktoś mi powie ghdzie najlepiej zajżeć żeby zrobić sobie czata na stronie?

Z góry dzięki

narxa :-)

Pozostało 580 znaków

2002-12-01 23:30
0

Hej - to jeszcze raz ja.

Może ktoś mi powie ghdzie najlepiej zajżeć żeby zrobić sobie czata na stronie?

Z góry dzięki

narxa :-)

jak jesteś leniem to na http://www.polchat.pl
a jak nie to do działu Java, ewentualnie możesz robić
takie poczwary jak PHP + JS albo PHP + Flash :-D

--
Pozdrawiam...
piechnat


Pozostało 580 znaków

2002-12-02 00:49
Fenix
0

jak jesteś leniem to na http://www.polchat.pl
a jak nie to do działu Java, ewentualnie możesz robić
takie poczwary jak PHP + JS albo PHP + Flash :-D

to ja wole wersje - JESTEM LENIEM :-)

Dzięki pozdrowienia for all

                                     Fenix

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0