Praktyki/staż Kraków 2015

Odpowiedz Nowy wątek
2015-02-22 18:58
JobVw
0

Witam, jestem studentem 1 roku informatyki AGH,uczę się Javy, projektów nie posiadam (myślę że w ciągu miesiąca powinno się to zmienić, niestety ze względu na sesje i sporo roboty związanej ze studiami w ciągu ostatnich 2 miesięcy musiałem odłożyć rozwijanie się na trochę później, umiejętności jakie posiadam są bardzo "skąpe" jse,awt,swing). Jest ktoś w stanie polecić z osob studiujących/absolwentów mieszkających/pracujących w Krakowie gdzie mógłbym znaleźć pracę z moimi umiejętnościami (które ciągle rozwijam) na okres wakacji + ewentualne przedłużenie ??

Pozostało 580 znaków

2015-02-23 08:58
0

SoftNet

Pozostało 580 znaków

2015-02-23 09:12
0

Generalnie celuj w duże korpo, ale po 1 roku studiów to zwykle umiejętności są raczej niewielkie.


Masz problem? Pisz na forum, nie do mnie. Nie masz problemów? Kup komputer...
@Shalom zdaję się, że to właśnie Ty pisałeś, że pierwszą robotę znalazłeś właśnie z takimi skillsami: jse,awt,swing ; > - pedegie 2015-02-24 00:17

Pozostało 580 znaków

2015-02-25 09:47
Wybitny Lew
0

uderzaj do Atos, globalne korpo ale atmosfera jest spoko nie ma typowej presji - poza tym duża szansa zatrudnienia po stażu, inwestują w młodych

Pozostało 580 znaków

2015-02-27 07:54
Świetny Orzeł
0

Atosa nie ma w Krakowie.

Pozostało 580 znaków

2015-03-10 19:19
0

Spróbuj w Comarchu

Pozostało 580 znaków

2015-04-06 16:30
Wybitny Młot
0

Witam

Pozwolę sobie podpiąć się do tematu, bo również jestem na etapie poszukiwanie praktyk wakacyjnych w Krakowie.
Jeśli chodzi o wiedzę z Javy jaką posiadam to można powiedzieć, że jest ona na poziomie książek Core Java Podstawy i Techniki zaawansowane, a obecnie jestem w trakcie lektury "Head First: Wzorce projektowe". Niestety nie mam żadnych projektów, którymi mógłbym się pochwalić w CV. Nie najlepiej jest też z moim angielskim. Nie mam raczej problemów z rozumieniem tekstu, ale gorzej jest z mową. Czy moglibyście polecić jakieś firmy poza Comarchem? A jeśli chodzi o Comarch to czy moglibyście udzielić wskazówek odnośnie wypełnienia formularzu na staż (co w nim wpisać, żeby zaprosili na testy :) ).

Pozdrawiam

a wiesz Ty typie wgl co to jest refleksja, IoC, lazy initialization albo spring? - karolinaa 2015-04-06 17:19

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0