CRON w home.pl

0

Witam,
Potrzebuję uruchamiać pewien skrypt cyklicznie co piątek o godzinie 11:00. I nie wiem jak na podstawie tych informacji:
https://pomoc.home.pl/bazawiedzy/zagadnienia/165 to zrobić. zapis cron-5min.php mi działa.

Bardzo proszę o pomoc

0

A doczytałeś do końca czy tylko jeden akapit? -.-

Pomoc home.pl napisał(a)

Plik „cron-1545.php” zostanie wykonany codziennie o 15:45.

Teraz sobie podstaw cyferki.

0

Ok ale taki zapis da mi codziennie o 15:45 a ja chce tylko w każdy Piątek o danej godzinie. :)

0

Jeżeli w home.pl nie ma innego (tu: normalnego) wywoływania cronów to jedyne co możesz zrobić to w php sprawdzać który jest dzień tygodnia i jak nie jest piątek to die().

0

tak ale myślałem że można jakoś to w nazwie pliku umieścić no ale widocznie nie da rady :( w sumie to ten system wywoływania crona w home.pl jest do bani niestety nie ma żadnego panelu administracyjnego do tego

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1