jama eclipse

0

Witam wszystkich!

Mecze sie juz jakis czas z bibliteka jama. Pobralem zip'a z tej strony http://math.nist.gov/javanumerics/jama/
ale teraz zabardzo nie wiem co znim zrobic. Probubowalem to jakos z linkowac, ale nie dziala.
Dodam jeszcze ze uzywam eclipse.
Z gory dziekuje za wszystkie podpowiedzi.

Pozdrawiam

0

hmm...ściagasz tego jara - załączasz do projektu (dodajesz do java classpath).

W kodzie dajesz:

import Jama.*;

i masz dostęp do klas.

0
lipkerson napisał(a)

hmm...ściagasz tego jara - załączasz do projektu (dodajesz do java classpath).

W kodzie dajesz:

import Jama.*;

i masz dostęp do klas.

W tym pobranym zip'e NIE MA zadnego jar'a, sa same *.class i *.java
Nie wiem java jest moja salaba strona

0

Klikasz prawym na projekcie i wybierasz "Build path" a potem np "Add external achive...".

0

To wejdz na strone tej całej jamy - masz zipa w których masz źródła a pod spodem jara widzisz?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1