Tryb nocny i dzienny

0

Witam,

Jeżeli nie ten dział proszę o przeniesienie.

Mam pytanko. Jak zrobić tryb nocny i dzienny na stronie? Tak jak tutaj (csgojackpot.com, csgobestpot.com,) to nie jest reklama.

Pozdrawiam i proszę o pomoc

1

przedstawię to w taki sposób ;)

if (tryb dzienny) {
    ładuj style dla dziennego.css
} elseif (tryb nocny) {
    ładuj style dla nocnego.css
}

pobierasz preferencje użytkownika i sprawdzasz, czy ma ustawiony nocny, czy dzienny. na podstawie tego wczytujesz odpowiednie style.

0

Zasadniczo @vertoi napisał wszystko.

Preferencje użytkownika możesz - najprościej - przechowywać w ciasteczkach po stronie klienta:

Możesz ustawić tag <a> jako link do "nocy" i "dnia" i zdarzenie click() jako reakcję na jego kliknięcie w Javascripcie. Zobacz tu: http://www.w3schools.com/jsref/met_html_click.asp.

Tu zmiana dla pojedynczych elementów (biblioteka jQuery): http://stackoverflow.com/questions/26101015/load-different-css-files-on-button-click-with-javascript.
Tu zmiana dla całego HTMLa:

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1