Data i czas z csv file. Nie rozpoznaje milisekundy lub jakiś inny błąd.

0

Wprowadzam dane z csv, później chcę wydrukować cześć danych, tzn. od jakiejś do jakiejś daty. Ale tego mi nie robi dany program. Co jest źle?

import pandas as pd

poczatek = input('Wprowadz date poczatkowa: ')
print('Data i czas: ', poczatek)
koniec = input('Wprowadź date koncowa: ')
print('Data i czas: ', koniec)

def readfile(x):
    colnames = ['EUR/USD','Date-time', 'Close', 'Open']
    x = pd.read_csv(x, names = colnames, header = None)
    format = '%Y%m%d %H:%M:%S'
    x['Date-time'] = pd.to_datetime(x['Date-time'], format = format)
    x = x.set_index(x['Date-time'])
    x = x.drop(columns = ['Date-time'])
    x = x.drop(columns = ['EUR/USD'])
    print (x)
    return x

def session (x, y, z):
    s = (x['Date-time'] >= y) & (x['Date-time'] <= z)
    x = x.drop(columns=['Date-time'])
    print(x.loc[s])
    return x

data_pd = readfile('EURUSD-2016-05.csv')
sesija(data_pd, poczatek, koniec)
print (session)
1
Beata Griškevič napisał(a):

Co jest źle?

Używasz raz języka polskiego, raz litewskiego. A co więcej to nie wiem. Brak danych jak to zwykle u Ciebie bywa. No i ta ostatnia linia...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1