problem z textarea

Odpowiedz Nowy wątek
2007-10-29 14:40
tj
0

W formularzu mam textarea na dlugi opis.
Problem wystepuje po wybraniu owego pola do uzupelnienia. Przegladarka ustawia kursor na srodek pola
wpisujac bardzo duzo bialych znakow przed nim. Jest to strasznie irytujace.

Oto kod obektu html

<textarea name="desc" cols="50">${biz.desc} </textarea>

Gdzie biz to javaBeans. Jestem pewien ze kiedy jest pusty ma dlugosc 0. Sprawdzalem length()

PS. trim tez nic nie daje. Wiec to musi byc co z HTML

Pozostało 580 znaków

2007-11-03 20:34
0

Pewnie

${biz.desc}
ma jakies spacje. Wyswietl to sobie w innym miejscu na stronie i zobacz czy są spacje

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0