bot do gry online napisanej we flash playerze

0

cześć, zaczynam programować. Napisałem bota w auto it na mouse click i piksel get kolor ma tylko 560 linii to działa nieźle. Jedynym problemem jest to, że nie działa w tle, musi używać myszy. Ostatniego dnia próbowałem to zmienić w Wikiboxie. Znalazłem funkcję controlclick. Próbowałem i to działa nie najgorzej.Ta gra jest we Flash Playerze i auto it window info daje mi tylko 1 kontrolke w klasie Chrome_RenderWidgetHostHWND1]. Czy ktoś bardziej doświadczony może mi pomóc? Link do przewodnika będzie również dobry.

0

F12 > Zakładka Network i oglądaj requesty

0

Już dawno to sprawdzałem i jedyne co tam jest to pliki.mp3 co jakis czas wysylany plik alive.php , który prawdopodobnie odpowiada za rozłączenie mnie z grą po określonym czasie bezczynnosci, są też 2 pliki .swf i myślę , że to z nich mógłbym wyciągnąć potrzebne mi informacje , lecz jak napisałem wyżej jestem dopiero początkującym programistą ten bot to mój 1 większy program , więc mógłby mi ktoś powiedzieć choć mniej więcej jak to zrobić lub wstawić link do poradnika? Byłbym bardzo wdzięczny.

0

Zainstaluj sobie Wiresharka i pooglądaj pakiety jakie lecą. Jest możliwość że gra tworzy sockety.
Do pisania botów trzeba mieć wiedzę i umiejętności. Ty ledwo możesz nazwać siebie scriptkidem.
Do tego co ty chcesz zrobić to nie ten język, nie ten dział forum i za mało informacji o tej grze. Ponadto wątpię by ktoś bardziej ci pomógł w tej sprawie na tym forum.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1